Sales Associate
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Attend Customers And Convert Their Enquiry Into Booking And Look After Them.
More info about this Sales Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Rk Regency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Rk Regency expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Rk Regency does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel RK Regency Main Road Halalpura.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Rk Regency expects the candidate to work for the following hours: +AM TO +PM
Related jobs
-
Urgently required Sr| Sales Manager for cable
• Strong negotiation and consultative sales skills. • Excellent analytical and problem solving skills. • Overseeing the activities and performance of the sales team. This job is provided by Shine.com
-
Wholesale Salesman
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Balaji services will provide a ...
-
Area Sales Officer
Manage Sales Of Company Product In A Particular Area And Try To Generate More Business. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | Distributor, FMCG, Corporate Product, B2C, Dealer, B2B More info about this Area Sales Officer Job...