Area Sales Officer
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Manage Sales Of Company Product In A Particular Area And Try To Generate More Business. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | Distributor, FMCG, Corporate Product, B2C, Dealer, B2B
More info about this Area Sales Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ANGLER INDUSTRIES INDIA PVT LTD will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. ANGLER INDUSTRIES INDIA PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ANGLER INDUSTRIES INDIA PVT LTD expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate product, Dealer, Distributor, Fmcg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ANGLER INDUSTRIES INDIA PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: nava gaon, tindoli, surat gujrat-452001.
8. What are the timings of this job?
Ans. ANGLER INDUSTRIES INDIA PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Insurance Sales
Communicate With Customers And Sell Various Insurance, Maintaining Paper Work, Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. License, B2C, B2B | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Insurance More info about this In...
-
Brand Promoter | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Brand Promoter - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in...
-
Front Office|Sales Executive
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Natural F...