Insurance Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Communicate With Customers And Sell Various Insurance, Maintaining Paper Work, Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. License, B2C, B2B | Should Have : Bike | Preferred Experience In : Insurance
More info about this Insurance Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DHANUPAY will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DHANUPAY expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DHANUPAY expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Insurance, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dhanupay, 63 civil line behind Bikaner hotel opp Radheshyam Park Ramdas building 2nd floor bareilly.
8. What are the timings of this job?
Ans. DHANUPAY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Brand Promoter | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Brand Promoter - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IVANGEL SALES & SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in...
-
Front Office|Sales Executive
Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Natural F...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. FASHION FACTORY will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact sa...