Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Sirsa, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Distributor, Mutual Fund, Medical, FMCG, SIM Card, KYC, B2C, B2B | Preferred Experience In : Promotion, Insurance, Credit Card
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ACHIEVE GOALS CO will provide a salary in the range of 10500 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ACHIEVE GOALS CO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ACHIEVE GOALS CO expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Credit card, Distributor, Fmcg, Insurance, Kyc, Medical, Mutual fund, Promotion, Sim card.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +26-B +th Floor B3 Spaze I-Tech Park Sect 4+ Gurgaon Haryana
I OPPOSITE SURYA HOTEL SIRSA.
8. What are the timings of this job?
Ans. ACHIEVE GOALS CO expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Manager
Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2B, License | Preferred Experience In : Promotion | S...
-
Garment Salesman
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with Freshers of experience. Mo...
-
Manager|Sr| Manager|Sales Development| | FMCG |
Manager (Sales Development) - FMCG/Beauty/Skincare/Cosmetics - Mumbai - (3+ years) Location: Mumbai Reporting: Head - Customer Development We are looking out for a marketing and analytics professional coming from FMCG, beauty, skincare or cosmetics s...