Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Bhali Anandpur, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2B, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about this Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ONADHA ENTERPRISE, INDIA will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ONADHA ENTERPRISE, INDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ONADHA ENTERPRISE, INDIA expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Distributor, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ONADHA ENTERPRISE, INDIA expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Circular Road, Under Fly Over, Rohtak, Haryana.

8. What are the timings of this job?
Ans. ONADHA ENTERPRISE, INDIA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ONADHA ENTERPRISE, INDIA

Related jobs

  • Garment Salesman

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with Freshers of experience. Mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager|Sr| Manager|Sales Development| | FMCG |

    Manager (Sales Development) - FMCG/Beauty/Skincare/Cosmetics - Mumbai - (3+ years) Location: Mumbai Reporting: Head - Customer Development We are looking out for a marketing and analytics professional coming from FMCG, beauty, skincare or cosmetics s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sanjog Engineers will provide a salary in the range of 20000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now