Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads For Corporate Gifting And Wedding Gifting. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Promotion | Corporate Tie Ups, License | Should Have : Bike

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mittal Dryfruits will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mittal Dryfruits expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mittal Dryfruits expects the candidate to have the following skills: Bike, Corporate tie ups, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mittal Dryfruits expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mittal dryfruits near SICA 54.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mittal Dryfruits expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mittal Dryfruits

Related jobs

  • Sales Manager

    To head the sales team based in Indore. At least 10 years experience in sales of packaging material to FMCG or other industries. Candidates with other B2B sales experience can also be considered

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Female Staff in Indore | 10th above

    We are looking for counter sales girls for retail novelty shop in Indore, who can manage our retail counter smoothly. We invites 10th fail and above candidates from Indore or nearby area to enrol to get immediate joining. Post: Retail Executive – Cou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gurukripa Furniture will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now