Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Smriti Nagar,, Chhattisgarh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Company Products At Assigned Locations.Complete Mandatory Product And Compliance Training.Collaborate With Members Of Different Teams.Develop Engaging Sales Pitches For Different Target Customers.Collect Customer Contact Information And Follow Up With Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trustdesk Pvt.Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trustdesk Pvt.Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trustdesk Pvt.Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no. 23 , Surya Mall , Bhilai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Trustdesk Pvt.Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Counter Sales Executive |Female|
Job Openings for 10 Counter Sales Executive Jobs with minimum 1 Year Experience in Raipur, Chhattisgarh, having Educational qualification of : B.A with Good knowledge in Retail Sales,Counter Sales,Sales Executive Activities etc. Experience : 1 - 2 Ye...
-
Field Sales Executive
Field Sales Executive. License | Should Have : Bike More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Paytm Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact sal...
-
Field Sales Representative
The Roles And Responsibilities Of Fos Will Be As Under I) Generate Agri/Sme New Leads.Ii) Working On Leads Provided By Bank.Iii) Review And Renewal Of Existing Agri And Sme Loans.Iv) Meeting And Connecting With Customers.V) Interview Applicants To De...