Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Atal Nagar-Nava Raipur, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. Should Have : Bike | License, SIM Card, B2B

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj Enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj Enterprises expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License, Sim card.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Orbit mall, Vijay nagar, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raj Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Raj Enterprises

Related jobs