Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Electric Vehicles Sales. Type : Sales | Marketing | Languages : Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sachdev tvs will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sachdev tvs expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sachdev tvs expects the candidate to have the following skills: Hindi, Marketing, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G .E.Road supela bhilai nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sachdev tvs expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Sachdev tvs

Related jobs

  • Showroom Sales Executive

    Job Summary:As A Showroom Sales Executive, You Will Be Responsible For Providing Excellent Customer Service And Driving Sales In A Showroom Or Retail Environment. You Will Interact With Customers, Understand Their Needs, Showcase Products, And Guide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Style Zone will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jagdalpur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager | Retail Sales

    Job Description Job Purpose : To drive sales and ensure business targets are achieved Core Responsibilities: Sales Process Management o Aggressively drive the sales numbers and achieve the business targets for home loans and through cross selling whi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now