Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customers, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Dealer, B2B | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Supreme Technocom will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Supreme Technocom expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Supreme Technocom expects the candidate to have the following skills: B2b, Dealer, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Supreme Technocom expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Supreme Technocom (Rajasthan)P.NO.262 - Basement, Yadav Marg, Gate No. 3, Sector + Opp., Akshardham Temple, Chitrakoot, Vaishali Nagr, Jaipur (302021).

8. What are the timings of this job?
Ans. Supreme Technocom expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Supreme Technocom

Related jobs

  • Sales Manager

    Job Responsibilities: • Generating Leads through Feet on Street: Actively engage in fieldwork to generate leads by approaching potential clients, including builders, contractors, and property developers. Conduct door-to-door visits, networking events...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Sales Executive

    Company Description Pikpart Smart Garage is India’s leading O2O based multi-brand garage network. With a focus on unorganized automotive aftermarket, Pikpart Smart Garage is a complete ecosystem for customer needs. The company provides end-to-end rep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • sales executive Full|Time

    Responsible for sourcing new prospects, negotiating with them, and closing sales deals. Standard deliverables include meeting sales quotas. Maintain positive customer relations, and increasing company revenue. Supplying the management team with repor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now