Field Sales Officer
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Atta, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Hiring Man Power On Ground. Direct Interview In Office Monday To Friday 11 Am To 4Pm. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | License | Should Have : Bike
More info about this Field Sales Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Luxemburg Business Consultants Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Luxemburg Business Consultants Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Luxemburg Business Consultants Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Luxemburg Business Consultants Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 566, B1 Tower Spaze IT park sector 4+ Gurugram.
8. What are the timings of this job?
Ans. Luxemburg Business Consultants Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Inside Sales Executive
Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Zoom Calls To Make Sales. Type : Sales, Outbound | Languages : English, Hindi More info about this Inside Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Byjus Think & Lear...
-
Telesales
Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Type : Sales, Domestic, Inbound, Outbound | Marketing | Languages : Gujarati, Punjabi, Marathi, Hindi, English More info about t...
-
Telesales
Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Type : Sales, Domestic, Inbound, Outbound | Marketing | Languages : Gujarati, Punjabi, Marathi, Hindi, English More info about t...