Inside Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Talk To Customers Virtually On Phone, Email, And Zoom Calls To Make Sales. Type : Sales, Outbound | Languages : English, Hindi

More info about this Inside Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Byjus Think & Learn will provide a salary in the range of 16600 INR to 3+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Outbound, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maruti Udyog Gurgaon Sector 18.

8. What are the timings of this job?
Ans. Byjus Think & Learn expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Tuesday to Sunday


Company Name: Byjus Think & Learn

Related jobs

  • Telesales

    Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Type : Sales, Domestic, Inbound, Outbound | Marketing | Languages : Gujarati, Punjabi, Marathi, Hindi, English More info about t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Panipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Telesales

    Contacting Potential Customers And Informing About The Product/ Service, Answer Queries, Influence Customers To Purchase. Type : Sales, Domestic, Inbound, Outbound | Marketing | Languages : Gujarati, Punjabi, Marathi, Hindi, English More info about t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Panipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Royal Enterprises will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now