Field Sales Representative A Arora Marketing

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Representing Products To Increase Sales, Visiting Clients And Generating Leads, Market Research. Achieve Sales Targets. Should Have : Bike | License

More info about this Field Sales Representative Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arora Marketing will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arora Marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arora Marketing expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ?????? ??????????
215, ???? ???? ?????? , ????? ??? , ??????.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arora Marketing expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Arora Marketing Jodhpur, Rajasthan

Related jobs

  • Sales |amp| Marketing Full|Time

    Roles and Responsibilities • Responsible for setting up and growing the sales profitably in key markets • Building entire distribution and sales structure from scratch • Designing trade promotion strategies, consumer offers, BTL activities and other ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Collection Manager

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More info about this Collection Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RGA Co will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Staff

    Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them. More info about this Sales Staff (In Shop) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lal Chand Madanlal will provide a salary in the range of 5000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now