Sales Staff

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them.

More info about this Sales Staff (In Shop) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lal Chand Madanlal will provide a salary in the range of 5000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lal Chand Madanlal expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lal Chand Madanlal does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lal Chand madanlal madargate near by bata showroom Nd Ajmer Railway station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lal Chand Madanlal expects the candidate to work for the following hours: 10:30am - 8:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Lal Chand Madanlal Ajmer, Rajasthan

Related jobs

  • Field Sales Officer

    Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. Should Have : Bike | License, Corporate Tie Ups, B2C, Distributor, FMCG, Medical, Mutual Fund, KYC, Corporate Product, B2B, Dealer | Preferre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Falna, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Soni Bros will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Soni Bros will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. Th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now