Finance Executive New Delhi

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Loan Document Collect And Verifice Docx And Ganreat Lead.

More info about this Finance Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. MG FINANCE SERVICE SOLUTION will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. MG FINANCE SERVICE SOLUTION expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. MG FINANCE SERVICE SOLUTION does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: w block

green park main market

new delhi NA.

8. What are the timings of this job?

Ans. MG FINANCE SERVICE SOLUTION expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: jobsiya.co.in

Related jobs

  • Data executive New Delhi

    Job Description Profile: Data Executive 2 Company: Buzz Travel Marketing Experience: 2 to 3 years Location : New Delhi Shift timing :- Dayshift +am to 6pm Salary: 30 to 40 k Call: +6503 +++30 or Email: hr@ddppl.com Data Manager Job Description: Our c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive New Delhi

    Who Are Tide At Tide, we’re on a mission to save businesses time and money. We’re the leading provider of UK SME business accounts and one of the fastest-growing FinTechs in the UK. Using the latest tech, we design solutions with SMEs in mind and our...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Operations Executive New Delhi

    Job Description: Business Operations Executive Join us as business operations executive to deliver our vision of modern, highly scalable & secure IT infrastructure for our customers. You will work within a team that enables and support modern wor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now