Financial Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing Monthly Financial Statements, Maintaining And Analysing Records, Managing Tax Payments And Suggesting Financial Advices.Handle Gst, Tds, Balance Sheet Finalisation, Taxation, Government Compliances, Bank Reco, Salary , Petty Cash Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization | Journal Entry, Tax returns, Book Keeping, Taxation, Audit

More info about this Financial Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya Enterpises will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SrNo 52/36 and 52/40, Anusagar Building, 1st floor, office no 1-4, Kothrud Pune 38.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya Enterpises expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aditya Enterpises

Related jobs

  • Chartered Accountant for Manager Accounts and Finance

    About the role • To prepare, examine and analyse accounting records, financial statements and other financial reports to assess accuracy, completeness and conformance to reporting and procedural standards. • To analyse business operations, trends, co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Practice of Talley is a must BCom Mcom preferred

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Need a lady accountant for a office work Performs general cost accounting and other related duties for the organization. Prepares monthly balance sheets, income statements. Create and update expense reports.Prepare bank deposits.profit and loss state...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now