Fitter|Helper
- Category: Technician Jobs
- Location: Ramapuram, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Installing, Configuration, Maintenance And Repairing. Visiting Customer Sites. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Fitter/Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MS ENGINEERING will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MS ENGINEERING expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MS ENGINEERING does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MS ENGINEERING expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/25, kambar Street ramapuram
Chennai NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. MS ENGINEERING expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Technician
Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Technician Job: 1. How much salary c...
-
Assistant Technician
Electric Bike Service A To Z. Skills Needed : Electrician | Mechanic Motor Vehicle More info about this Assistant Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. HERO ELECTRIC will provide a salary in the range of 8000 INR to 1000...
-
Electrical Technicians
Summary Control panel wiring,cable laying,site inspection,Panel Erection and Commissioning works Responsibilities and Duties Control panel wiring,cable laying,site inspection,Panel Erection and Commissioning works Required Experience, Skills and Qual...