Fmcg Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Patna, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Patna

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Its A Field Work , Selling Product To The Retail Counter. B2B

More info about Fmcg Sales Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhaskar Enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhaskar Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhaskar Enterprises expects the candidate to have the following skills: B2b, Fmcg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BHAGALPUR ZEROMILE, MOUNT ASSIS SCHOOL NEAR GANGA BIHAR COLONY.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bhaskar Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Bhaskar Enterprises

Related jobs

  • Mobile Salesman

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jewellery Salesman

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now