Food Delivery Boy
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Kota, Rajasthan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Food Delivery. Earn Up To 700 Per Day + Insurance. Zomato Onboarding Fee Rs500 For Zomato T-Shirt & Bag
More info about this Food Delivery Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5, 20th Main Rd, KHB Colony, Koramangala Industrial Layout, Koramangala, Bengaluru, Karnataka 560034 India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 8-10 hours
Related jobs
-
Delivery Driver Jobs | Domino|s Hiring Urgently in Kota
Looking to have permanent career option in riding field? Right now Domino’s is looking for qualified drivers to staff stores in Kota. We’re growing so fast it’s hard to keep up, and that means Domino’s has lots of ways for you to grow nearby Rajastha...
-
Required Delivery Executive in Kota | Apply DHL Jobs
₹14T–₹18T a monthFull–time India’s 4th largest fastest growing Shipping Company – DHL Express, currently hiring Delivery Executive job in Kota, ideal candidate should have their own two-vehicle to do parcel delivery jobs nearby Kota RJ. There is an i...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Grab a Grub serivce will provi...