Food Delivery Cum Office Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Food Delivery , Office Helper, Packing The Parcels Delivery Of The Parcels.

More info about this Food Delivery Cum Office Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Virtue Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Virtue Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Virtue Foods does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: industrial shade no.1 behind ajinkya nagar society Sinhagad , pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Virtue Foods expects the candidate to work for the following hours: +-2| Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Virtue Foods Pune, Maharashtra

Related jobs

  • Delivery Boy

    Distributing various packages to specified locations within a given time frame.Carefully loading and unloading all packages. Answering customers' questions and responding to complaints in a professional manner.Answering customers' questions and respo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Boy

    Company - Amazon Designation - Delivery boy. Qualification - 12th pass Experience - 1 year . Salary - Rs. 14000/- Interview - Face to face. job location - NCT3 delivery hub, A-17 block A, sector 68 noida UP 201307. Extra Benefits Incentives ( if targ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Food Delivery Cum Office Boy

    Food Delivery , Office Helper, Packing The Parcels Delivery Of The Parcels. More info about this Food Delivery Cum Office Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Virtue Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 100...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now