Freelance Recruiter

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Niwaru, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 5000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Niwaru

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Employees Ki Recruitment, Pf Aur Salary Handle Karna Hai Aur Computer Pe Kaam Karna Hoga.

More info about Freelance Recruiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivan consultant and corporation will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivan consultant and corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivan consultant and corporation does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Airport road , rajkot.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivan consultant and corporation expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Shivan consultant and corporation

Related jobs

  • Hr Recruiter

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Manager

    YUVMEDIA - Next Level Partner is a digital marketing and transformation agency located in Ajmer. With a focus on digital marketing, digital transformation, and design, we have served over 600 happy clients and delivered 5000+ projects. We have a netw...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive Cum Travel Desk

    Minimum one year experience is required as an HR Executive. HE/SHE also have knowledge tarvel tickets booking or hotel bookings. Candidate Preffered- Only Female A travel desk cum HR executive role typically involves a combination of front desk dutie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now