Front Desk Manager

  • Category: Receptionist & Front office Jobs
  • Location: Manik Bagh Road, Indore, Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Manik Bagh Road

Working Hours :
Day and night shifts available

Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about Front Desk Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiwi Inn Hotel will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kiwi inn hotel near Sindhi Colony chouraha. Kiwi inn Vijay Nagar 78scheme nagar Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel expects the candidate to work for the following hours: Day and night shifts available.


Company Name: Kiwi Inn Hotel

Related jobs

  • Receptionist |Female| Job in Neemuch

    We are hiring for Female Receptionists in Neemuch to manage Desk Admin work at one of Multi Speciality Hospital located in Neemuch. Receptionist at Hospital are generally manage all tasks at Front Desk of patients arriving area and responsible for ne...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Neemuch, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk Representative

    Urgent requirement of Front Desk Executive @ Podar International School, Jabalpur. • Keep front desk tidy and presentable with all necessary material (pens, forms, paper etc.). • · Greet and welcome visitors/guests/parents. • · Answer questions and a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Jabalpur, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk

    Job Description About us Webvillee, established in 2011, is a Digital Transformation and Product Engineering company committed to delivering exceptional value through design, innovation, and engineering. Our mission is to help clients achieve ambitio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now