Front Office|Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sirunagar, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Front Office/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Albert Xerox and E services will provide a salary in the range of 7500 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Albert Xerox and E services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Albert Xerox and E services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.21 3rd Street kolathur main road Chennai ++.

8. What are the timings of this job?
Ans. Albert Xerox and E services expects the candidate to work for the following hours: + am to +pm all days working with two hours break


Company Name: Albert Xerox and E services Sirunagar, Tamil Nadu

Related jobs

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. rndmfg wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. rndmfg wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Unjampatti, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. YAATRA LIGHTS will provide a salary in the range of 12000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Avinashi, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now