Garment Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kasam, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Footwear Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Footwear, Garment
More info about this Garment Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lata Agencies will provide a salary in the range of 11500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lata Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lata Agencies expects the candidate to have the following skills: Footwear, Garment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RAO HARLAL COMPLEX, NEAR PNB AND CANARA BANK MANESAR.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lata Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Insurance Sales
Need A Good Looking, Smart Female Candidate Who Is Sincere Good Communication Skills Communicate With Customers And Sell Various Insurance, Maintaining Paper Work, Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. Preferred Exper...
-
Senior Manager| Retail Sales
About the Role Responsible for selling booth/floor space, sponsorships, directory advertisements and other ancillary media, identify the new customers geographically and convert them into sales lead. About the Team We are in the business of building ...
-
Counter Sales Executives
Minimum Eligibility: Graduates with a pleasant personality & good English communication skills. Basic computer skills and knowledge of MS Office is essential for all candidates. Experience in jewellery or luxury products category will be an advan...