Insurance Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Need A Good Looking, Smart Female Candidate Who Is Sincere Good Communication Skills Communicate With Customers And Sell Various Insurance, Maintaining Paper Work, Analysing Clients Financial Condition And Offer Insurance Accordingly. Preferred Experience In : Insurance

More info about this Insurance Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Life Insurance will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Life Insurance expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Life Insurance expects the candidate to have the following skills: Insurance.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor Above Union Bank Nahra Nahri Road Model Town Bahadurgarh District Jhajjar Haryana - 124507.

8. What are the timings of this job?
Ans. Life Insurance expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Life Insurance Bahadurgarh, Haryana

Related jobs

  • Senior Manager| Retail Sales

    About the Role Responsible for selling booth/floor space, sponsorships, directory advertisements and other ancillary media, identify the new customers geographically and convert them into sales lead. About the Team We are in the business of building ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executives

    Minimum Eligibility: Graduates with a pleasant personality & good English communication skills. Basic computer skills and knowledge of MS Office is essential for all candidates. Experience in jewellery or luxury products category will be an advan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License, B2B More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Work Wise Consulting will provide a salary in the range ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now