General Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Telangana, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc) Qualification: Btech Civil Or Mechanical. Skills Needed : Electrician

More info about this General Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri sai balaji Associates will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri sai balaji Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri sai balaji Associates expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Navaketan complex hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sri sai balaji Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sri sai balaji Associates

Related jobs

  • Emergency Medical Technician

    Hiring Process: Hi, Please share your resume on [Confidential Information] & provide summary in below format. Your Full Name: Mobile Number: Position(s) applied for: Total Experience: Education Qualification: Current Salary: Expected Salary: Noti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Secunderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • OT Technician| Eye Hospital| Telangana|Hyderabad

    This opening is with a Renowned Eye Hospital Position: OT Technician Qualification: XII/ OT Certificate program Experience: 1-2 yrs. Job Overview We are hiring an OT Technician to join our team at an eye hospital in Telangana, Hyderabad. As an OT Tec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Transformer Erection Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More info about this Transformer Erection Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Time 2 Time Electrical Works will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now