Generator Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Sanquelim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Diagnose And Repair Any Issues Found During Initial Testing. Perform Voltage Changes On Generators Based On Customer Requirements. Re-Wire, Adjust And Install Control Panels And Voltage Regulators. Adjust Speed Controls And Various Settings. Food Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Generator Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Afifa Generators will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Afifa Generators expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Afifa Generators does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Afifa Generators expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #5+, near Marathi High School, Valpoi, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Afifa Generators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Afifa Generators

Related jobs

  • Car Alignment Technician

    Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Avish Enterprises PUC Center will provide a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Velha Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Body |amp| Paint Technician |Automotive|

    Body & Paint Technician (Technical Level 2) – Reports to Workshop Supervisor/Bodyshop Manager Overall Job: Undertakes the painting of vehicles, will need to demonstrate advanced refinishing skills, problem-solving capability and the ability to wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Body |amp| Paint Technician |Automotive|

    Body & Paint Technician (Technical Level 2) – Reports to Workshop Supervisor/Bodyshop Manager Overall Job: Undertakes the painting of vehicles, will need to demonstrate advanced refinishing skills, problem-solving capability and the ability to wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now