Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Pernem, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw, Corel Draw

More info about this Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubham Printers will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubham Printers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubham Printers expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubham Printers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No 32, Tuem Industrial Estate, Pernem Agarwada - Morjim, Pernem, Goa 403512.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubham Printers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shubham Printers

Related jobs

  • Graphic Designer

    Job Category Share Job Posting Company Details Overview • 1-3 years of work experience in Branding, Packaging and Marketing Communication. • Design marketing collaterals, flyers, event invitations and other promotional material for print. • Design cr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Album Designer

    Creating Photo And Video Albums. Editing And Creating Photos Or Illustrations By Using Photo Editing Softwares. More info about this Album Designer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Wedding Katha Studios will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • 3D Designer

    Required A Candidate For 3D Designer. More info about this 3D Designer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Enwave Experiences will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Ponda, Goa

    2025/09/21


    Apply Now