Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Vaishali Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
10.00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Position Overview: We Are Seeking A Creative And Detail-Oriented Graphic Designer To Join Our Dynamic Team. The Ideal Candidate Will Be Responsible For Creating Visually Appealing Designs That Effectively Communicate Our Brand Message And Enhance User Experience Across Various Platforms.Key Responsibilities:Develop And Design Graphics For Digital. Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Illustrator, Video Editing

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Middha Global Pvt. Ltd., Plot No - 40, Maa Karni nagar A, Panchywala Vaishali Nagar jaipur, Near Karni Palace.

8. What are the timings of this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Middha Global Pvt. Ltd

Related jobs

  • Senior Graphic Designer

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • UI|UX Designer

    Job description • Create visual designs and graphics for print or digital media and websites • Provide creative ideas as per company's requirements • It is a Full Time Graphic / Web Designer job for candidates with 6 months - 4 years of experience. M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full Stack PHP Developers

    Job description Full Stack PHP Developers Experience: 1-4 Years We are looking for Full Stack PHP Developers who are ready to take their career to the next level and who have strong technical concepts, and are ready to work in a fast-paced and dynami...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now