Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Ajmer Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ajmer Road

Working Hours :
+:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Illustrator, Photoshop

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Macro India Paper Products will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 105 heera nagar near DCM shosp, ajmer road jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Macro India Paper Products

Related jobs

  • Graphic Designer

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need Figma Expert | | UI|UX|

    Role Description Craxinno Technologies seeks a Graphic Designer (Figma Expert) for a full-time onsite role in Jaipur. As a Graphic Designer (Figma Expert), you will be responsible for designing and developing creative, visually appealing digital asse...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now