Graphic Designer And Video Editor

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Hinjewadi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Hinjewadi

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Have To Design Images For Flyers, Banners, Images, Logo, Video Editing, Reels, Pamplate Design Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Video Editing

More info about Graphic Designer And Video Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yoddhaa Defence Institute will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yoddhaa Defence Institute, Block-A2, Srk Solus, Marunji Village, Hinjawadi, Pimpri-Chinchwad, Marunji, Maharashtra 411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Yoddhaa Defence Institute

Related jobs

  • 3D Graphic Designer

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Contractor| Video Designer|Animator

    CACTUS is a remote-first organisation and we embrace an accelerate from anywhere culture. You may be required to travel to our Mumbai office based on business requirements or for company/team events. We are looking for Contractor, Video Editor/Animat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Web Analyst

    Senior Web AnalystCollaborate with UX research and data/insight resources to inform scope and definition of optimization initiatives.Manage strategy and execution of all aspects of the optimization program including Ideation, Strategy, implementation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now