Hairdresser
- Category: MIS Executive
- Location: Vasco da Gama, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. Skills Needed : Hair Cutting
More info about this Hairdresser Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kings Razor Mens Saloon will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the candidate to have the following skills: Hair cutting.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 6, JAN CIA Appts, Swatantra Path, Vaddem, Vasco da Gama, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Spa Therapist
Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Spa Therapist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arti Fabulous Body Care will provide a salary in the range of 10000 INR to 1200...
-
Uni*** Hairdresser
Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. Skills Needed : Hair Cutting More info about this Unisex Hairdresser Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Forever 18 Unisex Salon will provide a salary in the range of 1...
-
Car Denter
Responsible For Repairing Autos.Removing Major/Minor Dents From The Body. Repairing The Vehicle Body And Chassis Component. Carrying Out Repairs For Metal Corrosion On The Structural Panel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car ...