Head Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Sukna, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian, Restaurant experience, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Queen's Hill Hotel & Resorts, Mirik, district Darjeeling, West Bengal, 73400+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to work for the following hours: Full time as in-house cook
Related jobs
-
Fast Food Cook Job
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food | Skills Needed : Tandoor, Non Veg More info about this Fast ...
-
Cooking Job in Dubai UAE Apply Now
Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...
-
Head Cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese More info about this Head Cook Job: 1....