Helper Cum Technician
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Air Conditioning Helper.
More info about this Helper Cum Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ADVENT AIRCON PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ADVENT AIRCON PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ADVENT AIRCON PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C- scheme Azad marg jaipur 302007.
8. What are the timings of this job?
Ans. ADVENT AIRCON PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Technical Support Executive| Customer Support Executive
Urgent Requirement For BPO(International Process) Job Location: • Jaipur, Rajasthan and Mohali, Punjab Process- Chat/Voice Process and blended, (Work From Office) Salary Slabs: -12k to 34K CTC (Depends Upon Work Experience Documents, Please Check It ...
-
Urgent Opening for Sales Manager
• Qualification: Bachelors' in Marketing, Business or related field • Minimum 2 years of Experience in Insurance Sales. • Salary: No Bar for right Candidate • Analysis, Communication, Strategic Planning and Collaboration are the skills required. ,
-
Screen Printer Operator
Screen Printers Are Highly Skilled Printer Operators Who Oversee The Screen Printing (Serigraphy) Process. This Includes Designing Screen Print Patterns, Preparing The Stencils. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Screen Printer O...