Helper | Housekeeping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Telangana, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.Kuch Bahar Aur Office Me Kaam He Tho Karna Bina Chutti. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Helper - Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surekha Chitti will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surekha Chitti expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surekha Chitti does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Surekha Chitti expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flat #1007, Asian Sun City, B Block, Commercial building, Beside Sarath City Capital Mall, Gachibowli, Hyderabad- NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Surekha Chitti expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Surekha Chitti

Related jobs

  • Housekeeping Helper

    Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction. More info about this Housekeeping Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sr Cleaning Services will provide a salary in the ra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant housekeepers

    Looking for disciplined and punctual housekeepers. Responsibilities • Keeping facilities and common areas clean and maintained. • Sweeping and mopping floors. • Cleaning washareas. • Collecting and disposing of trash. • Assisting guests when necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Position opened for Assistant Manager Housekeeping

    JOB SUMMARY Entry level management position that focuses on supporting the day-to-day activities in Housekeeping, Recreation/Health Club and Laundry, if applicable. Position works with employees to clean and maintain guestrooms and public space. Comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now