Helper | Office Boy | Peon
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Rajasthan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work.
More info about this Helper - Office Boy / Peon Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Balaji Architects will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Balaji Architects expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Balaji Architects does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-37 Dwarika tower vidhyadhar nagar jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Balaji Architects expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Customer Service Representative | International Voice Process
Full Job Description Amazon is hiring for International Voice Process – Maharashtra, Candidates residing anywhere from Pune, Mumbai and Thane with excellent verbal and written English communication skill are eligible for this opportunity. Customer Se...
-
Delivery Executive
Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid Driving Licence (DL) ...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jobistiq manpower pvt Ltd will...