Helper | Office Boy | Peon
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Rajasthan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work.
More info about this Helper - Office Boy / Peon Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Balaji Architects will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Balaji Architects expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Balaji Architects does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-37 Dwarika tower vidhyadhar nagar jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Balaji Architects expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Executive | Flipkart Jaipur
To Ensure timely delivery of courier to customers
-
Associate | SaT | GOV | TCF|LA|PF Infrastructure Adv | Jaipur
Requisition Id : 142+861 As a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services, we hire and develop the most passionate people in their field to help build a better working world. This starts with a culture that believes in giving y...
-
Helper | Office Boy | Peon
Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work. More info about this Helper - Office Boy / Peon Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Balaji Architects will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. ...