Hiring Delivery Executive| Earn Upt|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Today." Start Your Day With Smile And Deliver Food And Grocery.

More info about this Hiring Delivery Executive: Earn Upt... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 28000 INR to 52000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghatkopar - Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Sunday, Multiple slots are available


Company Name: Kaamlelo

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Man Enterprise will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Nala Sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bluedart Delivery Boy

    Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. Per Parcal 2+ Rs Milega 2 Km Ke Andher Kam Rahega Din Ka 50,6+ Courier Rahega. More info about this Bluedart Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bluedart wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive

    Ensuring Client Satisfaction, Tracking Order And Payment, Solving Delivery Issues And Maintaining Product Safety. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Novho Care...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Nala Sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now