Hiring Part Time Delivery Partner| |

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Today." Start Your Day With Smile And Deliver Food And Grocery.

More info about this Hiring Part Time Delivery Partner- ... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 28000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5 Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dilkush Nagar - Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Sunday, Multiple slots are available. | Day shift


Company Name: Kaamlelo

Related jobs

  • Part Time Delivery Jobs In Zomoto E|

    We Are Hiring For Food Delivery Boys, Earn Up To 30000 To 50000 Per Month. Flexible Timings Any Time Login And Logout, Joining Today Limited Vacancy, If You Are Interested Call Us For More Information. Documents Required: Aadhar Card Pan Card Bank Pa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Food Delivery |zomato|

    Earn up to 30k per month Flexible working hours: can work as per one’s convenience. Mode of Vehicle: Bike/Scooty / Ecycle (Will assist with renting) SOS service for any kind of emergency Experience 0 - 5 Years Salary 2 Lac 75 Thousand To 3 Lac 25 Tho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Urgent Requirement - Urgent Please Call- 7853044887, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now