House Keeping
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai, Lift Aur Stairs Clean Karna Hai.
More info about this House Keeping Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alpha Plus Security Solutions will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alpha Plus Security Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alpha Plus Security Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 202/50, Choukhamba, Mankikar road, Chunabhatti west, Opp. Jay Jalaram Vada pav shop - Mumbai 400024.
8. What are the timings of this job?
Ans. Alpha Plus Security Solutions expects the candidate to work for the following hours: 8am to 5pm everyday
Related jobs
-
Housekeeping Staff
Cleaning Aur Dusting, Mopping.Of School Premises In Chikoowadi. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ancile Facility Solutions Pvt Ltd will provide a salar...
-
Housekeeper Staff
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeper Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aarya Cleaning Services Co. will provide a salary in the range of 12000 INR to 13500 INR. ...
-
HOUSEKEEPING MANAGER
Company Description "Why work for Accor? We are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We support you to grow and learn every day, making sure that work brings purpo...