Housekeeping Staff

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Kelagere, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Flour Cleaning, Table Cleaning, Washroom Cleaning. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Andhra Biryanis will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Andhra Biryanis expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Andhra Biryanis does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Andhra Biryanis expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sri Dwaraka Foods - Andhra Biryanis, Near Manyata Tech Park, Nagavara, Outer Ring Road, Bangalore 45.

8. What are the timings of this job?
Ans. Andhra Biryanis expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Andhra Biryanis

Related jobs

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kalyani Hotel will provide a salary in the range of +0...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Hebbal, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Hiring For Field Officer( Fo) Facility Management / Soft Service . Exp 2 + Yrs , Bengaluru Sites Monitor & Control, Site Related Documentation, Recruiting & Deployment Of Manpower In Sites . More Than 2 Years Experience Compulsory. More info ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Staff

    ₹10T a monthFull–time •Meet with clients and ask them if they require any of the assistant. •Fulfil obligations based on the package each client selects. •Provide basic housekeeping duties, including dusting, mopping, cleaning windows and scouring ba...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now