Housekeeping Staff

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Housekeeping Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lariya Resort will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lariya Resort expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lariya Resort does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pal - Chopasni Bye pass Road, Chopasani Rd, Jodhpur, Rajasthan 342003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lariya Resort expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Lariya Resort Jodhpur, Rajasthan

Related jobs

  • Housekeeping Staff

    Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. More info about this Housekeeping Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lariya Resort will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Housekeeper

    AMAN Aman we are on a mission to create the world's ultimate luxury lifestyle brand; hotels, resorts, homes, experiences, and products which transform our guests' and owners' perspectives and daily lives. To achieve our ambitions, we capitalise on ou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Panchakarma Therapist

    Panchakarma Therapist Sukhayu Ayurved - Jaipur, Rajasthan Job details No matching job preferences Salary ₹14,000 - ₹16,000 a month Job type Full-time Fresher Regular / Permanent Shift and schedule Rotational shift Day shift Benefits & Perks Healt...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now