Housekeeping Staff
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Kolhapur, Maharao
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.
More info about this Housekeeping Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bright future facility services Kolhapur will provide a salary in the range of 8000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bright future facility services Kolhapur expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bright future facility services Kolhapur does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bright future facility services khupire Kolhapur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bright future facility services Kolhapur expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeping Worker
Clean and sanitizes hotel and guest rooms Vacuums and sweeps floor, carpets, and rugs Makes beds and changes linens Cleans and sanitizes bathrooms, showers, toilets, and sinks Replenishes toiletries and towels Empties trash receptacles Job Types: Ful...
-
Housekeeping
Overview We are seeking a dedicated and detail-oriented Housekeeper to join our team. The ideal candidate will play a crucial role in maintaining cleanliness and orderliness in our facilities, ensuring a welcoming environment for tenants and guests a...
-
Part-time Housekeeping Attendant
Job description HIRING! At the Sydney, we are looking for Housekeepers who consistently offer a professional, friendly, and engaging service. Key Requirements: · High school diploma or equivalent preferred · Knowledge of cleaning and sanitation produ...