Hr Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsilbe For Scheduling Interviews, Conducting Meetings, Training And Interviews, Managing Staff Salary, Pf, Bonus, Solving Employees Problems.

More info about this Hr Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pro shield security solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pro shield security solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pro shield security solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A 202 Sector 22 Noida
Opposite noida stadium
Ground floor.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pro shield security solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pro shield security solutions

Related jobs

  • Sales Executive

    Dear Candidates, We have an urgent opening of Sales for Delhi/NCR Industrial Chemical , Paint Automobile Experience.& Others Qualification : MBA/ Any Location : Delhi NCR Job Responsibilities:- • Should have worked extensively in B2B Sales / Corp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MAXSUM REALTORS PRIVATE LI...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    As An Mis Executive, You Will Be Responsible For Managing And Managing The Department Information Systems To Support Business Operations And Decision-Making. You Will Play A Critical Role In Implementing Managing Data, Generating Reports, And Providi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Uttar Pradesh, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now