Hr Manager
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing The Team, Coordinate With Staff, Scheduling Training For Staff, Helps In Recruitment Decisions, Handling Staff Records. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Hr Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Victory will provide a salary in the range of 50000 INR to 80000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Victory expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Victory does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Victory expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over india.
8. What are the timings of this job?
Ans. Victory expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Office Admin|HR Manager
We are a Technology startup at the intersection of education and health, building the future of lifelong learning for healthcare professionals and patients, looking for Office Administrator /HR Manager with following requirements. Duties and Responsi...
-
HRIS Ops Associate
The Specialist, Global HRIS T2 job participates in vendor selection, configuring, maintaining, and generating reports for the organization's human resources information systems (HRIS). Working independently under general supervision, this job ensures...
-
Reliance BP Mobility Limited
About Company: Reliance BP Mobility Limited (RBML) is an iconic joint venture between Reliance Industries Limited, an energy and retail powerhouse with new-age digital technology, and BP, the global expert in fuel and convenience. Jio-BP is venturing...