Hr Recruiter

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Employees Ki Recruitment, Pf Aur Salary Handle Karna Hai Aur Computer Pe Kaam Karna Hoga.

More info about this Hr Recruiter Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NIMISHA MANUFACTURING TRADING COMPANY will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NIMISHA MANUFACTURING TRADING COMPANY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NIMISHA MANUFACTURING TRADING COMPANY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ashram road, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. NIMISHA MANUFACTURING TRADING COMPANY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: NIMISHA MANUFACTURING TRADING COMPANY

Related jobs

  • Human Resources Business Partner

    We are looking for Team Member/Sr. Team Member Process Engineering (Cells/Modules) for our client for Jamnagar location. Business Unit Photovoltaic (PV) Manufacturing Location Jamnagar, Gujarat (India) Role/ Job Summary We are looking for a Process E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Gujarat Health and Family Welfare Department Recruitment|

    Gujarat Health and Family Welfare Department Recruitment 2024 Apply Online @gujhealth.gujarat.gov.in. Candidates can check the latest Gujarat Health and Family Welfare Department Recruitment 2024 Medical Officer, Paediatrician, More Vacancies 2024 de...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Rajkot, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Recruiter

    Team Leader "Let's unlock the hiring potential within you" We are seeking a team leader to work collaboratively with the highly versatile, cross-functional HR team to provide collective and qualitative recruitment services to clients. The ideal candi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now