Hydra Operator

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Vasco da Gama, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Operates A Moving Crane To Lift, Move, Position, And Reposition Loads. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Hydra Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S K Crane Service will provide a salary in the range of 1+000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S K Crane Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S K Crane Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. S K Crane Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Panjim, Goa - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. S K Crane Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S K Crane Service

Related jobs

  • Car Alignment Technician

    Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. QUICK TYRE SERVICES will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Equipment Maintenance and Repair: Perform routine maintenance tasks, inspections, and repairs on equipment, machinery, and systems to ensure their optimal functioning. Troubleshooting: Diagnose technical issues, identify problems, and implement appro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Description: We are looking for a Maintenance Executive responsible for overseeing and managing the maintenance and smooth running of operations of the organization. The candidate will play a crucial role in ensuring that all equipment, machinery, an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now