Hywa|Tipper Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ambala Cantt,, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Full Time Job,12 Tyre Hywa Tipper, Food And Stay Company Provide. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Hywa-Tipper Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khawat no 41,khata no 51, janta school road, ganaur, sonipat haryana 508277.

8. What are the timings of this job?
Ans. Monte Carlo sub Contractor SG traders expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00pm | Monday to Sanday


Company Name: Monte Carlo sub Contractor SG traders

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Uber | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ginger food company will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Ghamroj, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver for ATM

    We required 10+ drivers at office no 30+ dlf phase 1 qutab plaza gurugram haryana 122002. Mahindra Bolero - Fabricated ATM Cash Van Full Time Permanent on Company Payroll Job PF + ESIC + Bonus + Overtime Facilities. Preferred to near location of Guru...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now