Idfc Bank Telecalling

  • Category: Bank Jobs
  • Location: navi mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : Hindi, English

More info about this Idfc Bank Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C S Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. C S Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: C S Pvt. Ltd

Related jobs

  • Investment Banking Internship in Mumbai at Intellecap Advisory Services

    About Company: Intellecap is a pioneer in providing innovative business solutions that help build and scale profitable and sustainable enterprises dedicated to social and environmental change. Our unique positioning at the intersection of social and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager | NR

    About Standard Chartered We're an international bank, nimble enough to act, big enough for impact. For more than 160 years, we've worked to make a positive difference for our clients, communities, and each other. We question the status quo, love a ch...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kotak Mahindra Bank Inbound Telecal|

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic | Languages : Marathi, Hindi, English More info about this Kotak Mahindra Bank Inbound Telecal... Job: 1. How much salary c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now