Image Editor

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Jhilmil Colony, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Jhilmil Colony

Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Are Seeking An Experienced High-End Image Retoucher To Join Our Creative Team. The Ideal Candidate Will Have Advanced Retouching Skills And A Keen Eye For Detail, Working With High-Profile Clients In Industries Like Fashion, Beauty, And Commercial Photography. You Will Be Responsible For Delivering Flawless Images That Meet The Highest Standards. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop

More info about Image Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rahul Nanda Retouching will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have the following skills: Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishna Market, Building No. 14, First Floor, Jhilmil colony, Delhi, 1100+5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rahul Nanda Retouching expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Rahul Nanda Retouching

Related jobs

  • Ui|Ux Designer

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Image Editor

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Designer

    Web DesignerA Bachelors /Master's Degree in Engineering, CS or Information TechnologyA thorough understanding of computer architecture, operating systems, and data structuresExtensive knowledge in Java, C++, and other programming languages like PHP e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now